Menü Bezárás

Társadalmi felelősségvállalás

1982 évi megalakulása óta a Mini Garros Tenisz Klub elkötelezetten igyekszik támogatni a rászorulókat.

 

A MINI GARROS TENISZ KLUB adománya a BETHESDA GYERMEKKÓRHÁZ számára

Szerény, házias, de mégis ünnepélyes keretek közt adták át Bethesdában a Mini Garros Tenisz Klub jótékonysági teniszversenyéből befolyt valamivel több, mint fél millió forintot a szervezők, és a fő védnök dr. Szűcs Lajos, Pest Megye Közgyűlésének elnöke, aki a Tenisz Szövetség elnöke is egyben. A jótékonysági teniszverseny hagyományát Virág Krisztina önkormányzati képviselő teremtette meg azért, hogy beteg gyerekeken, illetve sportolókon segítsen, de a 7 év alatt volt példa arra is, hogy óvodáknak gyűjtöttek.

A verseny két részletben, nyári és az őszi mérkőzéseken zajlott. Neveztek többek között: Harsányi Levente műsorvezető, Kulka János színművész, Mészöly Géza válogatott labdarugó, és csatlakozott a kezdeményezéshez Csisztu Zsuzsa a Nőszirom Egyesület elnöke, valamint az Egressy Fitness is.

Az összegyűlt 586.500 forintot a szervezők és dr. Szűcs Lajos október 20-án adták át a kórház főigazgatójának Dr. Velkey Györgynek, aki elmondta, hogy a kapott öszeget a mindennapos eszközök kiegészítésére fordítják. Hangsúlyozta, hogy nemcsak az összegyűlt összegnek örül, hanem „annak az összefogásnak, ami kialakult a kórházért, a beteg gyerekekért. Ez minden pénznél többet ér.”

2011-10-26.

Forrás: www.bethesda.hu


Zugló Önkormányzata, a Zugló Sportjáért Emlékserleget adományozota a Mini Garros Tenisz Klubnak

Díszpolgári címeket és egyéb elismeréseket adományozott a Zuglói Önkormányzat vasárnapi, Zugló nyolcvanadik születésnapját ünneplő gáláján.
Zugló büszke díszpolgáraira, akik a gazdasági, kulturális, tudományos vagy a művészeti élet területén, az egészségügyben, sportban figyelemreméltó eredményt értek el. Az idei kitüntetetteknek a képviselő-testület a díszpolgári címmel mondott köszönetet azért, hogy ők is hozzájárultak Zugló értékeinek gyarapításához.

Az eredményes sportolók, a sikereikért dolgozó edzők, sportegyesületek, sportszakemberek, a szabadidős sport népszerűsítéséért munkálkodó sportszervezők és pedagógusok munkáját, kitartását a Zugló Sportjáért Emlékserleggel köszönte meg a képviselő-testület.
A Zugló Sportjáért Emlékserleget Budayné Tóth Rozália sportszervező, a Pest Megyei Kosárlabda Szövetség főtitkára; Garaba Imre 82-szeres válogatott labdarúgó, edző; Kapás Boglárka Európa-bajnok, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok, világbajnoki bronzérmes úszónő; Liu Shaolin Sándor világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes, junior világbajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó; valamint Turi Katalin és Turi Zsuzsa, a Mini Garros teniszklub vezetői kapták.

2015-10-19.

Forrás: http://onkormanyzat.mti.hu