Menü Bezárás

Történetünk

A Mini Garros Tenisz Klub 1982-ben alakult. Az alapító házaspár a jelenlegi két vezető, Turi Zsuzsa és Katus szülei voltak.

Turi Katus, és Turi Zsuzsa többszörös bajnok teniszezők, Zsuzsa pedig –a jelenleg– kétszeres magyar bajnok Nagy Péter (eddigi top ATP helyezése 409. volt) édesanyja.

A klub 36 éven át működött Zuglóban, a Rákospatak mellett, ám 2018-ban költözni kellett. A mostani új helyen kilenc salakos pálya épült modern klubházzal, büfével. Négy pálya fölé tetőszerkezet került, télen-nyáron villanyvilágítással késő estig lehet játszani, s a tető óv az esőtől, de a szabadtéri időszakban oldalról nyitott, így friss levegőn lehet teniszezni. 

A Mini Garros Tenisz Klubnak háromszáz állandó tagja van, közülük 150 MTSZ-igazolással is rendelkezik, így az ország talán legnépesebb klubja. Itt mindenki jól érzi magát, a rendszeresen itt teniszezők, s az alkalmi vendégeink is. Családias a hangulat. Barátságok, társaságok szövődnek, kapcsolatok épülnek, mindenki érzi ennek az előnyét, s nem csupán a játék idejére jön, hanem elücsörög, kvaterkázik teniszezés előtt, s után is.

Budapest 2019-02-02

(Forrás: http://tenisz-palya.hu)